Komentari (252)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uz ojesme hari mata haria uplovite u novu 2019godinu u nadi da ce te tu godinu prozivjeri u sreci rahatluku veselju itd itd u njemackoj
@originaltaste4455, ovak polupismeni i lažljivi Skaka i kriminalna organizacija SDA našim budžetskim parama plaćaju nastupe (čitaj-vraćaju dugove) iz predizborne kampanje. Stoka lopovska.
nece ni njemacka budala nas narod misli odes u njemacku i kupis lovu po cesti
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sad će komentari tipa "dajte siromašnim".. 3,2,1..
@SelamIzPodrinja Kad bi se to tako gledali, onda bi svi muzičari i sportisti bankrotirali. "Zašto bi išao na utakmicu kada možeš te pare dati nekom ko nema"? Nigdje veze logika.. Ne kažem da ne treba dati siromašinim, bože sačuvaj, ali se pretjeruje.
@Cavadiini Dino i Čola su legende, Harija svakako ne mogu.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
umišljenom hariju na bi dao ni dinara ustvari neka ide za dinarom gdje je jedino mogo da pjeva jer prije rata nije to mogo u Sarajevu,bilo je puno boljih
Dodje i ovaj kokuz na red da sta inkasira na guzove! Sa budzeta!
Svaka cast Hariju ali on nije za docek nove godine dobro odabran , on je vise za 8 mart ili nesto slicno. Za docek treba nesto veslo , brzo , urnebes ,a ne sladunjave pjesmice. Sarajevo je bilo na dobrom putu da postane mjesto za dobar docek nove godine ali ovo sa Harijem su jednostavno usrali.
Kojih je on problema imo zbog bijega iz BIH 92'-ge sve dok se nije u SDA uclanio,cak je i predizborne koncerte SDA-u besplatno pjevo
Bravo,jedini koji zasluzuje
Ma samo Merlin i da te nije Alija se računa. Ovo ostalo sve bezveze.
5 puta napunio Combak arenu u BG , djikane.
djuro djuro
bolje djuro za novu a mataharja posle. djuro ima bolju energiju
Znaci ni ove godine nista od nastupa legende grada DON ALMIRA?????
Ovaj pjevac vrijedi nekih 2000KM, a gdje ce ostale pare?
super......razlog vise za ostat kući ;D;D
Joj ne kontam ove sto govore da je puno 230k km da se da;znate li Vi koliko kosta nova godina u BG ??
Znaci Sarajlije postadose stoka pa ih Hari uvodi u novu godinu, hm, ko kaze da evolucija nemoze u obrnutom pravcu?? Na kojem si "fakultetu" diplomirao "novinarcino"?
Jos je ostao Rizo Ruza i Edvin Po .
A Amra Dacca i Mr Amir :-))
Koji proljev je ovaj Hari.
sho?