Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nista ovo. Samo Jala brat i buba coreli sviraju
Dobra pjesma i kvalitetan spot. Al haman da ovaj Hari i nije neka ljudina, vidim da ga svi pljuju. Mada, ja nikada ne povezujem pjesmu sa covjekom koji pjeva. Dobra pjesma je dobra pjesma.
Pričajte vi šta hoćete ali Hari tare li tare. K'o Fap mašina, stari model bez grijača, turbine i elektronike ali satra šta stiže ;)
Čija je ova evrovizijska? Naša ili makedonska?
Dobar hari ovaj....Ko Vegeta
...dragi hari, ovi ti je sakAo bolji. sad si haman taman ko bora todorović iz kultnih filmova 70-ih. ono kad glumi "gospodina" iz nemačke.
Rasta na aparatima
grohnuo ko kauc
Da, plašim se tvojih pjesama Hari Mata Hari. Umisljeni debil Sarajeva. Strahota.
@Nacijaodgovana a ko si ti umjetnice?
njih troje pisali tekst?! svaka čast na trudu
Ova mu za divno cudo nije losa. Inace dosada ziva u zadnje vrijeme. Jbg ne moze FP 1000 pjesama napisati mjesecno. Sto bi rekli crnci u onom vicu 'šaraj malo brate'. Promjeni malo ekipu.
..Hari ne'š jbat :))
555-333 ee evo ovde neki satanisti, prave neki miting, nesto divljaju bre. HAPSI!