Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Majstor svog zanata
Ajjj pjevat ce ''Bas ti lijepo stoje suze'' dva putaaa, prejako :D
Hare je car - a stasava mu mali princ nasljednik - Irnes Divjan. Interesantno da ga mediji u BiH ignorišu. Tek o Sarajevu i da se nepriča. Zašto? Jeli taj mali, 12 - to godišnji muzički genije nekome stao na žulj ili se popeo na glavu svojim talentom, genijalnim sviranjem i pjevanjem? A možda nije bio u ZMBT-u!
Aleja brate znaš li ti da je ova vijest stara 5 dana i da ti niko živ neće pročitati komentar osim evo sad mene? A ja ti krenuh kroz komentare samo da vidim jesi li muško il' žensko, ali ne pišeš baš ništa u prvom licu. Inače, Armin Muzaferija je godinama smatran njegovim princom nasljednikom, Hari mu je još 2008. režirao onu finu pjesmicu "Gdje mi ljubav spava" za neki hrvatski festival, pa eto danas ga nema haman nigdje.
@Onaj mali - Znam odličo koliko je stara. Nakana mi je da se na tog dječaćića obrati pažnja. Je ovdje u čaršiji prolai sve i svašta - zbog toga što su guzonjini sinovi. Ovaj mali nije, a za te " umjetnike" je UMJETNIK! Ovaj članak mi je poslužio samo kao podloga, razlog za obračanje. U ostalom Irnes divjan - you tube.
Hajroooooooooooooooo!!!
Bas ti lijepoooo stoje suze ali nemoj plakati, zašto bisere u blato, noćas bacaš ti, kad bi kiša bila kiša ti bi čula korak moj,kao nekad kad sam bioo tvooojjj.... 😁😁😁😄
Na stranu sto je dobar pjevac,najveca je stipsa carsije...U vrijeme Ramazana kocka i napija se da jedva stoji na nogama.
Pa nisu svi muslimani zaboga miloga. Ako si Bosnjak ne znaci da si musliman ili ako si Hrvat ne znaci odmah da si katolik .... Sto ne mogu ovih vjerskih osudjivaca.
Ko govori o vjeri svega ti ,govorim o njemu kao covjeku... bar treba postovati praznik kao i svi ne bitno jesi vjernik ili nisi i jos plus ima hadzije u familiji,a kad bi ga vidio kako se zna ubiti sve bi ti bilo jasno.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
djaba. imam ispite na faxu nema sanse da dodjem a i ne gotivim ga 30-og na dobrinji halid beslic besplatno to je vec bolje
Divi Hajrudina, samo sto nije progutao mikrofon.
bitno je da cemo 2x slusati bas ti lijepo stoje suze :)
hoće li mu gosti biti naše eurovizijske izbjeglice
da u tom slučaju rezervišem kartu
nece, Fudo i Mithat regenerisu energiju za Bascarsijske noci
PRIKAŽI ODGOVORE (1)