Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
siguran sam da su komentari tipa "hanku skinuli sa aviona za bg pocetkom rata" od onih koji rata nisu vidjeli nego su se u dijaspori zajedno opijali u kafani sa dzinovicem konjevicem beslicem semsom i ostalim nasim vrlim "umjetnicima"! a ja znam da mi je hanka na igmanu u rovu pjevala i da je bila tu kada je bilo najpotrebnije! da nista drugo nije napravila u svojoj karijeri, a trebalo bi puno stranica da se suprotno napise, ona je zasluzila ovu nagradu, zelim joj sve najbolje i jos puno uspjeha i nagrada! hvala joj na prelijepim pjesmama!
od srca cestitam hanki na nagradi! ona je to svojim djelovanjem i radom na estradi kao dostojna predstavnica bosanske pjesme i sevdaha sigurno zasluzila. steta je zaista sto je vise svugdje cijene nego u bosni sto i pokazuju primitivni komentari na ovoj stranici. komentari koji ne govore o hanki kao umjetnici nego o njihovim autorima! zalosno, stvarno zalosno! to je nazalost tipicno za bosance da svoje pljuju a tudje kuju u zvijezde. stoga i ne cudi cinjenica da pune kafane u kojima gostuju stoje, cece, dare bubamara...
Upravu si Bosanac. Svi se ovde pravite ko da ste vi oni koji su trebali dobiti ove nagrade a hajmo se kladiti da ste svi seljaci koji slusaju Cecu, Lepu Brenu a pogotovo nase seljacine Koketa i Serifa Konjevica i Selmu Bajrami i da ih jos nenabrajam. Pa onda je neko reko nesto za Hari Mata Harija, konje jedan ovi seljacki pjevaci nemogu mu ni do koljena stici.
Sad se tek vidi kakav je nas narod, niko mu nevalja i svakom je lijepo naci manu docim niko nece da pogleda sebe nego samo na drugog. Ova pjevacica bas i treba da dobije ovu nagradu jer je stanovnik ovog grada i tokom svoje karijere jako mnogo je doprinjela svom narodu. Nikad se nije stidjela ko je i sta je i zato je ja cijenim. Kad je bilo najteze bodrila je borce i cijelu drzavu, koncertima, manifestacijama, itd. Nas narod samo zna blatiti druge, ja samo neznam kome bi se veselili da je dobio ovu nagradu mozda bi je pojedini htjeli za sebe od pakosti prema drugom?
NEDIME DRAGI STA NAM OVO RADE!!!
Jebo joj ja mater usta sta je ona zasluzila skinuli je sa avion 92 poslije se zamotala pa odmotala pa isla u beograd ma kurva nista vise
ista je ko brena
Hankusa je pokusala da se ispali u Beograd. Ona je zasluzila kurac, a ne plaketu Grada Sarajeva. Obicna kafanska pjevacica. Jesmo seljaci u picku materinu.
Hankusa je pokusala da se ispali u Beograd. Ona je zasluzila kurac, a ne plaketu Grada Sarajeva. Obicna kafanska pjevacica. Jesmo seljaci u picku materinu.
HANKUSA JE ZASLUZILA ODLIKOVANJE IZ DVA RAZLOGA, 1. ZBOG PRICE NA SAMOM POCETKU RATA STO IMA VELIKE ZASLUGE U OSLOBODOLACKO-BRATOUBILACKOM RATU. TADA JE REKLA : CETNICI PUCAJU PO NAMA, HEVO JEDNA MOJA KOMSINICA OVDJE PLACE.. 2. DRUGI RAZLOG JE STO IMA TOLIKA USTA DA PUSI DVA KURCA ODJEDNOM I USPUT JEDE TOBLERONE COKOLADU... A INVALIDI RATA? KO CE NJIMA DATI ODLIKOVANJE? MA KO JEBE INVALIDE, PORODICE POGINULIH... SDA BAGRA MEDJU SOBOM DIJELI PLIJEN I ODLIKOVANJA..
pricajte vi sta hocete, ja bih nju odvojio :-)))
nije je bilo godinama na mapi...sad odjednom nagrada grada sarajevo i to bas nekoliko dana pred "veliki" koncert....hm, ili je u pitanju slucajnost ili je i zahvalnica samo dio predkoncertnih marketinskih aktivnosti...iskreno se nadam da je ovo prvo...
JADNI MI KAD ONAJ MIS HAMAMDZIC TAKO DIJELI PRIZNANJA.NA OSNOVU CEGA HANKA TO ZASLUZUJE?ZATO STO SU JE 92' "SKINULI" S AVIONA ZA BEOGRAD NA SARAJEVSKOM AERODROMU ? FUJ
"KALESISKI VUCE"DE MATERE TI IDI U SKOLU I NAUCI SE PRAVOPIS!!!!!!!!!
Jebo drzavu koja Hanku nema. "blago nama" cije je to scena bolja na balakanu?