Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vreco, sukalo i sirbubalo!
pederluk na djelu.
Umjetnost na djelu
zasto svaki njihov nastup bude promovisan od klixa?
Živog me zanima, hoće li Halku tu noc na klavijaturama pratit Srki Boy
Halka Paldum Hakala Fetiš
au fetiš je pojam obilan. Znas znacenje rijeci fetis?
Halka- ( narodna značenja ove riječi ) štipaljica za kačanje stora na karnišlu, stipaljica za kacanje odjeće (haljinke) na štrik, matica, minđuša, kolut za koji se vezu junci (bikovi, krave), krug koji se stavlja u nos bikovima za borbu... itd. To su neka značenja rijeci halka, a ja na slici ne vidim nijedno od ovog, sto znaci da jedino u BiH čovjek može imat ime predmeta (panj, drvo, ćuk...)
zavrzlama@ geydino, eto vidiš i taj nadimak on ima, cccccc
http://img163.imageshack.us/img163/8906/kovac.jpg ....veze ti nemaš....
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Božo - odličan vokal. Sigurna sam da će 3. aprila na njihovom koncertu dlačice na rukama posjetitelja raditi vertikalu bez prestanka do završetka koncerta.
dlacice na rukama imaju oni koji drkaju
😉