Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oa pjesma bi postala HIT da je pjeva samo Halid. Izvinjavam se eventualnim Jasninim simpatizerima ali ovaj stil Jasni ne leži. Halidi ovu pjesmu snimi ponovo ali samo ti pjevaj.
...dobra, dobra. baca na ishtar & los ninos de sara.
ovaj spot ce bit zabranjen u Rusiji 😂
ja reko vencali se. Ono na prvi pogled ove senzacionalne vesti.
nista posebno
I Jasna bi ponovo da pjeva, mrtva pade snimajući duete pa na red došao i Halid. Halid je institucija i naš ponos. Jasna džaba ti je, tvoje vrijeme je prošlo, posveti se porodici, vrati se u zemlju u kojoj živiš preko25 godina. Urradi to iz poštovanja prema ovom napaćenom narodu. Svi bi da zarade pjevajući boanskohercegovačkom narodu, po zasluzi ili ne????
Bolja pjesma nego sa Viki !!
Covjek vise ima dueta nego ja krvnih zrnaca....
Dodji u 5 do 5!
dobra starka ko dobar dan sucur allahu
bezveze totalno