Muzika
1.4k

Halid Bešlić i Jasna Gospić predstavili spot za duetsku pjesmu "Samo jednom"

Piše: S. H.
Foto: Edin Hadžihasić/Klix.ba
(Foto: Edin Hadžihasić/Klix.ba)
Večeras je u Sarajevu održana premijera spota za novu pjesmu Halida Bešlića i Jasne Gospić, koji je sniman u Istanbulu.

U Sarajevu je večeras predstavljen spot za pjesmu "Samo jednom", koju izvode Halid Bešlić i Jasna Gospić. Kako su istakli izvođači ovog budućeg hita ovom pjesmom je krunisano dugogodišnje prijateljstvo i saradnja.

"To je pjesma koja je nastala spontano, jer Jasna i ja smo dugogodišnji prijatelji. Riječ je o jednoj zanimljivoj pjesmi, a nadam se da će postati veliki hit. Ideja za našu saradnju postoji već dugo ali smo čekali pravu pjesmu", istakao je legendarni Halid Bešlić.

Autor teksta je Dženan Jahić, a spot je sniman u Istanbulu.

"Duet sa Halidom za mene je velika čast. Pjesmu smo čekali tri godine, ali smo zadovoljni jer imamo veoma dobru pjesmu. Idealno je to što je autor pjesme Dženan Jahić jer nas je na neki način pokrenuo svojom mladalačkom energijom, sve nas je okupio tako da smo svi zadovoljni", poručila je Jasna Gospić za Klix.ba

Zadovoljstvo saradnjom sa Halidom Bešlićem i Jasnom Gospić nije krio ni Dženan Jahić, koji na neki način pokrenuo ovu priču i svojim tekstom na neki način povezao ovo dvoje muzičara.

"Čast i zadovoljstvo mi je što sam dio ove priče, jer ovakve stvari se dešavaju samo jednom u životu. Zadovoljstvo je raditi sa ovakvim muzičarima, od kojih uvijek mogu nešto naučiti. To mi daje podstrek da nastavim i dalje raditi ono što volim", izjavio je za Klix.ba Dženan Jahić.