Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrh pjesma grup!Kao rock 70tih. Ali ajde ti to obasni prosjecnom Bosnji-nargilicaru kojemu je vrh kad Jasar urlauce u nekoj birtiji ili kad Jale nabrajaju BMW-eove, Guccije, Balnciage, Dubaie itc.
E jest vala i glam bio puno drugačiji od Jasara na vasaru haha
Vidi ja živim rock, metal i sve te propratne pravce. Volim i glam, kunem se u Motley Crue, WASP, Teslu ... drago mi je i zbog Maneskina ali ide se previše danas u krajnost. Napravili su i Robert Plant, Clapton, Ian Gillan i mnogi i to kakve karijere a da ne znamo ni je li im noga čupava a kamo li šta više. Znam, nije toliko ni do bendova danas već je više do toga šta svijet od njih traži. Što ideš normalnije manje ćeš uspjeti.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Nemojte misliti da je ovo neka nova pojava u čovječanstvu, daleko je bio poznat narod Luta (Lota) koji je uništen tako da ni more pored Sodome i Gomore nema u sebi niti živog planktona. U Pompejima je bila razvratnost koja i za današnje standarde je previse, pa ih zali lava, tek ih počeše poslije 1700 godina otkopavati. Danas bolesti, nevremena, ali eto kažu ljubav je ljubav… sve do jednom.
O cem ti?
Broj dilera?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ODLICNI 👍👍👍
Bosnjaci na aparatima
shmrk, shmrk
Tačno vidiš da su morali prodati dušu lobiju. Žalosne, drogirane spodobe, našminkani likovi u štiklama i ženskom donjem vešu, ponižavajući tekst o robovanju kao šlag na tortu. Ispiranje mozga naivnim i slabim.
Muzika me dosta na White Stripes podsjeća
Zagadise nam omladinu. Jutros u javni prevoz udje momak s lakiranim noktima i zenskom tasnom. Pa je bo vas otac nakaradni. Ide levat i sve se sklanja da ga ko valjda "slucajno" ne stocne
A tebi se garant digo :). Koji ku+ac te briga ko se kako oblaci?
digo mi se kako da ne, to je valjda jedino sto vi ped eri imate za reci. To je i razumljivo jer da ste normalni vama bi se povracalo kad to vidite, al posto niste vama se dize
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nek je neko sjebo i Bozu Vrecu sa stramplicama i sminkom.
Bilo je samo pitanje vremena kad cete pocet da nam perete mozak kratkokosom EU verzijom boze vrece.
Božo Vrečo je vjerovatno veći talent od tebe.
Kompletan debil
U prevodu naslov pjesme glasi: "Želim biti tvoj rob". Samo pogled na transvestita kojeg je obukao Gucci uz naslov pjesme pokazuju da se radi o promociji transrodnih osoba, pederastije, pedofilije i svog zla povezanpg s tim, koje je toliko veliko i moćno da se evo i pjesmom i modom propagira širom svijeta. Otvorite oči!
Ti si dečko za psihijatrije.