Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hari je vrhunski pjevač! Koliko ovakvih glasova ima u našoj zemlji??? Vi koji komentarišete pogrdno-stidite se...vama ništa ne valja što je naše! Ponosna sam jer imamo ovakvog pjevača, a vi koji niste bili na ovakvj divnoj zabavi nemojte biti ljubomorni i zbog toga kaljati ovog umjetnika!
Nejma više SDA tezge pa se dohvatio kafane
SLIJEDECI NASTUP JE U BAZENIMA
jao treba oko amara kakva dva odrona
Kako vas nije stid da tako komentarišete.. Pa Hari je naš najbolji pjevač zajedno sa Merlinom. Ponos pvpg grada, pa zar ih nije lijepo vidjeti kad šetjau gradom, piju akficu zajedno s nama. Treba da smo pomosni na njih.. Sve su krivi naši mediji koji non stop nas bombardaju pjevačima iz Srbije i Hrvatske jer na TV nemožeš čuti niti vidjeti spot Harija ili Merlina. Pogotovo na Hayatu.. Pa pogledajte šta nam djeca pjevaju na Hayatu, nemožeš čuti da neko otpjeva pjesmu Harija ili nekog našeg pjevača samo iz Srbije..Seljakljuk..
Ovo ima samo na balkanu \"Grill klupska scena\" jal Coloseum jal splav nejma veze
Bola reci Vedinu da se ne zajebaje...
Eve nekolku fotografii od Hari Mata Hari od nivniot koncert vo Skopje vo mesec Septemvri 2012 na manifestacijata \"Karposovo leto 2012\" na link: http://www.tema1.net/?p=610 Pozdrav od Makedonija
U Amara nešto tanka sofra , što li će biti...
koncertom vraca dugove coloseumu 100% ;)
Pogledajte nanice hahahhahah
\"Odličnim koncertom u intimnoj atmosferi Coloseum-Cluba, grupa Hari Mata Hari je po ko zna koji put pokazala zbog čega su više od 25 godina neprikosnoveni na estradnom nebu u ovom dijelu Evrope\"
dno dna. okrukle glavice i rumeni obrascici ....hopa-cupa.
Kako ne volim ovog pjevaca, i njegov glas....Interesuje me ko ga slusa...Odron
samo je merlin gori, mudrac sa bradom..pune kosevo njih dvojica, organizuju autobuse iz kaknja, janje..cola napravi koncert i razvali..ova dvojica u miru, kad nabrajas bendove i pjevace, njih tek tamo nakon dvadeset nabrojanih sjetis se, kazes...ja ima i merlin i hari..al tako je, nekad je kindje igrao, a sad..nekad je pape igrao, osim trenirao..a sad..berber slikao, andric pisao..olimpijada bila..
Isto kalesijska svadba. Trebe su pre pre preruzne!