Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ploceeeee 😍😍😍😍😍 svaka cast momci, jer nema ljepseg zvuka od ploce
Imas li gramofon i hoces li kupiti ploce?
imam gramofon i imam stotinjak ploca ,od Pink Floyda, Maidena, ac dc-a, hendrixa itd itd.
Ja prodao 600 LP-a po 2,5 KM...imao sve zivo od Novog Vala iz 80-tih, Zeppelin-e, Doors-e....jest mi i zao, uh!!!
Covjece!!!!!!!! Pa zar nemas garažu? Joj štete i grehote...
meni ukrali bošnjaci desetine singlica, od walker brothers, jethro tull, pink floyd, beatlesa, status quo, rolling stonesa, kinksa, marmelade, who...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Konacno
Pošto su ploče?
Sretno! Nema zvuka do zvuka sa vinila neka prica ko god sta hoce,dzaba sva danasnja tehnologija takav zvuk nemogu ponoviti. Jos jednom sretno i vidimo se u radnji naravno da pazarim koji komad vinila za pocetak
Sretno! Neka bude uspješan rad :) Konacno jedna normalna vijest
jos samo vhs da se vrati...to su bila vremena, ko nije tada zivio nikad nece znati...
Bravo Edo i Sarajevodisk. Konačno neka normalna vjest
Ljepota. Da ne moram vise gledati na youtube clipove tokyo, london, new york vinyl shops :)
Melem za oči 😍
i naravno samo rocka ima, dajte hiphopa i opuhacu vam standove.
Vrijeme je da se krene...
ma bjaaaži ba.....ovo neko pranje para ili su idioti ako misle da ce moci zaraditi od ovoga
Kretencino neobrazovana...
Kod nas će uskoro Renesansa doć sa zapada.
Ma ja. Tradicija, magija, ovo ono. Pored svih digitalnih platformi gdje je sve dostupno "na dugme", ovo djeluje kao jako nelogican potez. Ima li dovoljno hipstera u BIH za ovo? Vjerujem da prosjecnog covjeka to ne zanima, isto kao sto ga ne bi zanimalo da zavrne vodu i iskopa bunar pred zgradom da "osjeti tu magiju i uzitak".
Minusaju ovi kul likovi, a kladim se da niko od ovih minusara nema gramofon niti ima namjeru posjedovati isti. A tek kad vidi koliko dostizu cijene popularnih ploca, tek tad bi im se zavrtoglavalo. Nije ovo hobi za sirotinju. I jos kad mi kaze gramofon najbolje zvuci, jer mu je tako babo reko, a nikad nit je cuo nit je vidio gramofon. I ne mozes mi rec da zvuci bolje od danasnjih zvucnika i muzike visoke rezolucije, al nikako.
Ali nema magije u tome i užitka, moj ped... Heh, nisam znao da i to možeš staviti kao nick. Nego, kontam iz perspektive prosječnog stanovnika BIH sa prosječnim primanjima i prosječnim pristupom modernim tehnologijama. Dovoljno sam star da pamtim dobro šta su ploče i koliko to zna biti skup sport. S ovim se cilja na ljude koji imaju keša i koje dere nostalgija plus ponekog zalutalog hipstera. Sumnjam da smo mi dovoljno veliko tržište, to je sve. Želim im sreću u radu, naravno.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)