Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koji kralj dedem
@tiktok Tvrdiš da ne postoji način zabave bez folka? Svaka supkultura (nominalno barem, folk je odavno u segmentu dominantne kulture) sa sobom nosi i određene socijalne norme, obrasce ponašanja, međutim ova to radi sa mnogo negativnih i iskrivljenih sistema vrijednosti koji dolaze uz nju. Ovakve odluke mogu samo osloboditi prostor za druge forme umjetnosti da popune tu prazninu. Taj manjak prostora kod nas vidimo u primjeru izvođača i događaja koji su pretežno zastupljeni.
bravo 👏👏 svaka čast,, ovo bi i u Sarajevu trebalo zabraniti
Kada su Italijani zabranili tehno glazbu koja je inače zaštitna mizika Italijana svi su dizali fašiste u nebesa, sada kada je neko na lokalnoj razini zabranio narodnjake počeli su red pljuvanja po čovjeku koji želi samo da održava sopstvenu kulturu i prepoznatljivu glazbu
svaka čast Gradonačelniku
imas ti tamburicu libo te racku
Ma pali brate, narodnjaci su zakon 😂😂🙈👌🏻
Ali pride može. Ko ste vi da odlucujete sta ce ko jesti, slusati, gledati itd? Baš maloumno .
Ovaj je rodom s Rostova, kao i pola pučanstva u Puli.
Tako i treba, neka ne dozvole da svakakav kič pjeva
Bolesnik,ako neko hoce to da slusa sta glumis ,demokratija nema sta ccc
Ma dzaba, pravite se europljani a Zagreb pun cajki, ko i Split, i sve je uvijek prepuno
Bravo Pula!
LGBT može Turbo ne može!
Hice li zabraniti I Thomsona ili samo folk?
Thompson je u Puli bio zabranjen još prije 15 godina kada mu nije dopušteno nastupati u Areni.
Nista ne treba zabranjivati, sve treba oporezovati u skladu sa time koliko sadržaj doprinosi razvoju društva, tako se vrlo brzo namaknu sredstva za vrijednosi i kulturu, te mijenja situacija.
Histerija
Svaka ti cast ljudino, sto bi rekao Rambo amadeus " Jugoslaviju su unistili masna hrana, turbo folk i nacionalizam koji ide uz turbo folk".To zavijanje se slusa samo na nazadnom zapadnom Balkanu i nigdje vise na planeti.
Turska, bliski Istok, Pakistan.., ;)