Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni je ovaj na drugoj slici sladak pravo :)
Daj mi majko nekog ljeka jako sam ti prehladzen da zagrijem svetog duha kosti da budem iznenadzen. Caj od maka bas je dzaba kad ga pravi karanana cajmod maka vehabijija i selefija pije nema murije. U vrijeme influence kad radosti nista nemam da zazivimzivot bolji meni chako kahbe sprema. Ai ajme vidi hina. De si ti malo smiri.
filozof jes u pravu si isti onaj glumac sa brazzersa Johnny Sins.
uzvreli moj ku,r,a,c
beton!!! vise ovoga nam treba
Ovaj celo sa prve slike isti onaj glumac sa brazzersa
idi bre u pm
A tek roba koju su mi uvalili sinoc...FUJ...pa onakvo smece jos ne probah. Kad me ne ubi!!! Upozorili su me da su balliye varalice, ali nisam mogao ni zamisliti da ce tako da me izvaraju!!!
Jebi ga...na niske grane sam pao kada moram doci u Sadaka City i pjevati za par stotina turaka...ali sto se mora, nije ni tesko. Treba namaknuti novce za dnevni shut!
jes lijepa ova sa ogrlicom na trecoj slici!