Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
veliki pjevac, humanista, legenda
de si odri:)
neka neka samo nek se komentariše.... :)
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Kako vrijeme leti....
Uvijek se prepisuje isti tekst kada se pominje godišnjica smrti ovog velikog čovjeka. Tekst više znam napamet. Ne prepisujte od drugih portala, napišite nešto sami, ništa vam neće biti.
Čuj, najbolji hrvatski pjevač u 2004. godini ??!!
Najbolji vokal zabavne muzike na Balkanu i veliki covjek
veliki ljudi se ne zaboravljaju! pocivaj u miru legendo
York Light napusi se ti meni kurcinee !!! pozzz
York Light idi zguzi sta bice ti lakse haha koji si ti debil
Meni najdraža-https://youtu.be/LKRaXPYSzKY
Bio je to veliki gubitak cijelog Balkana, bar sto se tice prave muzicke scene. A bio je i ljudina.. Vjecni mu rahmet / nek pociva u miru..
Kako mlad a kako veliki ČOVJEK. E da je više ovakvih ljudi... R.I.P. Dobra Dušo
https://www.dailymotion.com/video/x3rgch_tose-proeski-moj-dilbere_music "Ne želim da mi skidate kapu, samo želim da se ponosite mnome"
Ja jos ne vjerujem da njega nema :(