Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a sta znaci \"žeđam\"...?
prevelik utjecaj grupe Pips, chips & videoclips i U2 na Đibu se manifestovao i na ovu stvar. oni lajici kojima je čudno moje poređenje, neka se ne jvaljaju. papci samo znajte da se je Điboni odrekao svojih Porina u korist Pipsa 2002. godine. jer su Drveće i Rijeke album decenije u Hrvatskoj. a sad razgulite.
Ja, koncert za malo raje u danasnje vrijeme znaci koncert za guzonjine sinove, Hanu, Deena, i ostale koji samo zele biti vidjeni na takvom \"eventu\"... Njegova energija se osjeti na pravom koncertu, kada 5-10-15 hiljada ljudi na sav glas prati glasom i ocima sve sto on radi u njegovim ludim koncertnim aranzanima svojih pjesama, koje se preeeeedobre...Jedva cekam veliki koncert ove legende...
Ajd ne laprdaj. Cuj manji prostor, pa bio je u Coloseumu, pa je upad bio 40 kermi. Veceras, zderes i na koncertu si. Svaka cast. Ti bi koncert za guzonjine sinove, tako reci.
drago nam je zbog tebe! :D
extraaaaaaaaaa...Gibo je jedan, i to svi znaju...samo bih volio da za promociju albuma izabere neki manji prostor, tipa Narodno pozoriste, Sloga ili Dom Mladih...da bar oni sretnici koji dodju do karata osjete tu njegovu energiju na pravi nacin... Jedva cekam album...yuuuuuupii
Vec viđeno, valjda ce mu osttak albuma biti bolji.)
ma ova mu vala i nije nešto :D
Džibo ne zna razočarati !