Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fazla otišao 1992 na euroviziju - i još se nije vratio ...
Mia Martina se danas bavi proučavanjem historije fašističkih pozdrava i mržnjom prema državi koja joj daje platu.
sad imamo Jalu i Bubu :)
Merlin stara jeftina kuja koju jos slusaju srbi u srbiji I bosancl I vukojebina
Jao kad se sjetim Deena i Feminnem 😱😷😖
Fudo Backovic pusi qrceve po Los Andjelesu na racun bih poreskih duznika
Amila sedmi jes' vjeri okrenula ali nakon sto je Admir piletinu okusio
Šta radi Deen u Los Angelesu? Prodaje šup*k?
@galaktikos Hahaha 😀
i ja sam se nakon duze pauze vratio evroviziji i skontao da je to najveca glupost ikada...
Ovaj dio za Fazlu nije tačan. "Kupio sam u jednom pravcu kartu i prodao svoju kuću u SAD-u'' (2018) Ove godine se vratio u Bosnu i Hercegovinu, te se nalazi na zajedničkoj listi Demokratske fronte i Građanskog saveza za Federalni parlament.
Hari nas je predstavio za srce ko kucu. < 3 I Marija Sestic je bila bajka, al izgleda nikome u Bosni dovoljno zanimljiva da je ispratimo kako treba. Amila Glamocak je predobro pjevala, a ovo feminem, mija, maja, fudo... misovo sveto.
dere li se još dervoz?
Harijeva Lejla je bila najbolja.....i dan danas se pjeva....sve druge zaboravljene preko noći
Neno Prses u malinama....
seid memić je najljepšu bih pjesmu otpjevao ikad....dok je ova nakazna manifestacija značila nešto...nikad te niko neće voljet ko ja....
rezultat koji imali kada nas je Hari predstavljao, tesko da cemo ga vise ikada postici.
Dok sam kao mali pratio Eurosong mislio sam da je ovo sve fer i korektno,, sad vidim da su svi sem Merlina, Harija bili djeca politicara zato su i nastupali.. pjevali roditelji za njih i prali novac...