Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
wonderwall je vrh !!!
...maybe you\'re the same as me, we see things they\'ll never see...we gonna live forever... a ovim papcima kojim je muzicki vrhunac lokalna \'pevaljka\' bih porucio...mah, znaju oni vrlo dobro sta...
@gaspanic De prni u sisu dina ti i mana...
Pjesma je u svakom slucaju bezveze, a bend jos bezvezniji...
pa palac kad napises takvu pjesmu onda se kurci, a ovako ne mozes i da hoces tako je noel , papci koji znaju samo wonderwall pored toliko sjajnih pjesama i ne trebaju oasisu!
Ne podnosim je ni ja pa se ne kurcim.
vijest stara najmanje dvije godine
da je rekao da je voli ja bi se iznenadio, ovako...
jedna od najjacih grupa u posljednjih 15 godina...samo naprijed momci...long live rock\'n\'roll...
covjek je samo iskren, svaka mu cast..raja otkida samo na nju..posto druge ne znaju..to mu je dopizdiloo sig.. nasim pjevacima se ovo nikada ne bi moglo desiti..sve dok zaradjuju..nabolja je..brega i merlin bi mogli jos 1 000 000 puta iste koncerte pravitii..nikda im sig ne bi dosadilo..a ovde je narod glup..tak..
Ne podnosim ni ja pederske bendove tipa Oasis i šta sad
Meni je bas ova pjesma extra...a sta on zna :D
Oasis najjaci band svih vremenaaa.....ssoooo sally cant waittt...........
debil, a ovo im je jedina pjesma koja valja
uhh, ovo me tako dirnulo..