MTV Video Music Awards 2011.
0
Gaga nastupila kao muškarac, Beyonce trudna
Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma ova Adele prava gospodjica...ostali prave cirkus od ove dodjele...
I kao muskarac je ruzna!
šta ti pričaš ko je zgodan ko nije. Mama ti je hanuma. MRŠ na spavanje. Đubre jedno neodgojeno.
Štaa , Gaga je zgodnija nego što će vaša hanuma ikada biti..Pljujte pljujte , samo pokazujete ljubomoru , a nju boli uho šta vi pričate , zgrče novac.. Sad kad se Beyonce tek razvali, pa ni PhotoShop joj ne pomoze :D
britney izgleda savršeno. def. je bila najljepsa...i osvojila je i MJ nagradu za zivotno djelo i za sav uspijeh u 13 godina kao najuspjesniji i najprodavaniji izvodzac i dio pop historije i neko ko je pruzio najvise pop muzici zadnjih 15 tak godina....i best pop za till the world ends !
jao Gospode na što je umjetnost spala uzgred rečeno
Bijonse je vrh !!!
lady gaga barabo! :D
adele zasjenila, al bukvalno, pa vidi je kolika je! i nemojte mi samo reci da je ona kompletan zabavljac jer od nje nikad ne ocekujem koreografiju ili show, pa stejdz se trese kad ona koraca. mogu da je slusam, al nikad ne bih platio ulaznicu za koncert jer se od nje nista i ne ocekuje nego da pjeva, a to je malo prevazidjeno.
ova Gaga je fakat masonka, bas se najezim kad je gledam bila musko ili zensko
LJudi koji nemaju nista pokazati sa necim se dokazati,koji su izostvljeni iz drustva...parve karikature,nakaze od sebe...to je jadno,niti je L.G. kvalitet niti nesto jako da ce se pamtiti....nju ce progutati mrak u roku 2 god.al staces na zapadu prolaze sva s.r.a.nj.a. na sta normalan covijek nemoze usniti... :/
Gaga mi lici na Amy :O
Adele zasjenila !
lady gaga šta je ovo vako ružno
vidi ti Adele. cija je ona?
Adele je kraljica, slažem se. Ali ne možete zanemariti Beyonce?! Taj talenat se jednom rađa, a vala ga ni ne sakriva nekim glupavim pjesmama i spotovima, sve je tu :)
Zasto su oni tako zabavni kad ne pripadaju nasem govornom podruciju i nasem mentalitetu? Zaboravite ih.