Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BOŽE SAČUVAJ, SCENA JE PRESELILA U BOLOVIMA ! ! !
Ukrali refren od Pennywise, https://www.youtube.com/watch?v=_n8TuSVmOrw Presmijesni !Zalost na sta je scena spala!
@Trunks melodija je skinuta totalno ,a nema autorskih prava jer zivimo u BiH inace se za to plati ili tuzi u svakom slucaju sviraju da bi bili videni sama cinjenica da se clanovi trpaju po svim medijima i televizijama,voditelji manekeni glumci nije ni cudo sto nema nikakav muzicki kvalitet,nema potrebe dalje raspravljati nego jadna nasa scena i kakvi ljudi imaju medijski prostor.
Slušo sam ih uživo, prilično su tanki uživo a puni sebe... Spot kao spot je predobar ali pjesme inače ništa posebno, realno.
Odlicni momci
bubnajr isti bozo vreco :D
Momci su dobri. Slusao sam ih par puta i imaju potencijala, ali bi trebali promjeniti stil, malo vise bacit na punk (ala Brkovi) i zarili bi i palili na ovim prostorima..