Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prelijepa pjesma i spot, djeca med medeni, a naziv benda orginalan. Svaka čast djeco.
danas djeca ovih godina rasturaju po supertalentima, a ovo je nivo neke skolske recitacije, bez talenta za glumu, bez zavidnih vokalnih sposbnosti, slab tekst, jos gora video produkcija, slaba dikcija, nema price. jedino slatka djeca i lijepi kadrovi
Priroda je fantasticna a djeca su presimpaticna :) Imam samo jednu zamjerku, na tekst. Ovaj tekst ima lijepu poruku, ali zar ne moze to malo kreativnije? Nije jednostavno napisati tekst za djecu, niti to moze svako, nemojte se zavaravati.