Street Dance Challenge
0
Fresh Generation odnio pobjedu
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nisam bila na takmičnju zbog exkurzije, al su fkt najboljii, treniram kod njih, ne samo da znaju plesati već su raja onoo svii wollim ihh svee
Kako ste vi muslimani cudan svijet!!!!! Nije vas trebalo dirati, sami bi se vi poklali.
Suki, to ti bas nije nimalo urbano! Nervira me to sto se takav nacin komunikacije i iskljucivih diskriminirajucih stavova namece kao \"urbano shvatanje\" zivota! Ti si napr.meni svojom recenicom otkrio da ti nisi urban vec najprostiji ulicar.
Arduana sinoc bila najjaci navijac! Arduana je kraljica. Od....te negativci!!!
Arduana nije bila clan zirija. A neko ko stoji iza Zaplesimo se sigurno bolje kuzi u ples od tebe Suki. Usput, mrznja koja izbija iz tebe me tjera da ti posavjetujem da za dobrobit urbane scene u Sarajevu ti ispalis rafal sam u sebe:PPPP
aaaa,sto znamo sta su ilahije,kaside i ezan...mashallah.
Meni je fakat drago da sam na jednom mjestu vidjela toliko dobrih stvari u jednom programu na otvorenom. ne znam ko je radio produkciju, muzika, svjetlo, bina, ucesnici, preeeeeeeeeeejaaaaaaaako. svako ko kaze drugo, laze.
bila sam tamo kad se prozivao ziri. arduana nije bila u ziriju, vec kao predstavnik medijskog pokrovitelja Hayata ili tako nesto. btw urednik emisije Zaplesimo na Hayatu je upravo Arduana.
svaka cast, konacno je neko skontao sta valja !!! @JVMTh samo ti pati jado, al sarajeva nema vise za tebe. Kad ga posjecujes moras da sebi izmiisljas neka muslimanska imena i da se bojis da te neko ne skonta seljo..
sarajevska street scena :))))) ilahije, kaside, i zvuk ezana :)))))))\\ yebo vam pas mater peksinavu muhamedansku.
zaista super sve najbolje zelim bbi centru hvala vam za cas mladi .
ne kontam zasto je ovo spektakl ???
cemu tolika mrznja, i jal?? Eto ti si trebao sjediti tamo, bolje da se ti upucas jer takva negativnost u tebi bolje da iscuri u tvoj mozak i da nas postedis samog sebe! Koji kreten yebotte!!
Jeste, doticna je Arduana.... eh pa joj tebe, nisi znao da je Arduana zesci skateborder, a u slobodno vrijeme ucestvuje i na freestyle rap battleovima.
@suki Komentar Vam je na mjestu. Kako ovaj, tako i onaj za eurosong. potpisujem