Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Frenki!!! Odlicno!! Spot,muzika text posebno!!!!
Zar ovog lika jos neko slusa zadnji put sam za njeg cuo prije 6 god
Najvise volim onu njegovu hajmo ih rusit
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Odlična pjesma, odličan spot ali fakat je žalosno što i deceniju nakon "Hajmo ih rušit" imamo potrebu za "Hajmo ih rušit2.0". Doduše nije problem samo u tome da smijenimo trenutnu vlast, problem je što i opozicija nije mnogo bolja jer ju predvode ljudi koji su decenijama bili dio vlasti i SDP koji je krenuo niz brdo od kako su istjerali Nijaza Durakovića. Vrijeme je za nove ljude na političkoj sceni.
Da bismo imali normalnu vlast a onda i normalan ustav prvo moramo obnoviti moralne vrijednosti u društvu i to od jednostavnih stvari poput ne bacanja otpadaka pa do borbe protiv korupcije. Nemoguće je izgraditi normalno društvo ako prosječan pojedinac ne pokušava napraviti korak naprijed u svom životu u svakom smislu i intelektualnom a i moralnom. Tu smo gdje jesmo zbog naše pasivnosti i naše lijenosti.
Dobar Frenki,dobar
dobro je frenki dobar bi bio za politiku da se kandidujes kao damir nikdic da pustis svoj glas u parlamentu
Bravo Adnane, uvijek izrečit
Klixovi komentatori,toksične spodobe.Čast izuzetcima!Bravo Frenkieee,samo naprijed!🔥♥️
Poslušao sam i mogu vam reći da me je kvalitet lirike ali i produkcije spota oduševio u pozitivnom smislu.
Elena Xauseku 💀
Zalosno da i dalje nesto pokusava da pjeva. Drug dosta si pokusavao hajd sad malo radi.
Izbacio brat oktobar pjesmu u novembru hhahaha, jaka nema šta
i on propao ko dubioza kolektiv
Za vas čika frenkie, za drugove Adnane...
cek sekundu repo sam vec ovaj lajn jarane
Konačno pjesma nakon par godina od Frenkija koja ima smisla, svaka riječ na svome mjestu odnosno surova realnost u Bosni. Ali "idemo kolima u teretanu da bi vozili bicklo" hahahahaha.
Realno brate ,svaka čast .💪
Bravo Frenki..!! Odlicaj spot,muzika a posebno text