Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj ovih satro umjetnika, satro urbano, satro progresivno.... gimme a break pls! Pjesme sa socijalnom tematikom u kojima se nagovarate vi nesto nagovarate nekom nikog ne zanimaju bolan!
Pa i Dubioza da ne koketira sa folk ritmovima bi bila totalna nula. Daj bolan napravite kakve muzike za omladinu sa light temema, dosta nas ovi dave i guse svakodnevicom. Mozda ce ce nekom ovaj komentar uciniti povrsnim ali muzika, film itd... mi je tu da me razgali, razonodi a ne da me ubije u pojam. U sta ste vi i tebi slicni nafurani vec godinama i da vam nije poznanika i drugova u medijima koji vas guraju nidje vas ne bi bilo, Dovidjenja i prijatno!
Ovi reperi su farsa, pali k'o s Marsa
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovaj ce ko deda u trenerci i s dzointom u ruci i dalje nabrajat repat kako je on najjaci on i njegova raja i fmjam kako im ne moze niko nista
Uvijek mi je bilo zanimljivo kako ovi reperi nađu nekog zamišljenog protivnika i svim silama se bore protiv njega i žele dokazati nadmoć nad njim.
Poklanjaš ili prodaješ muziku
Ja govana od "muzike" na šta je ovo izašlo u pm!
A ko je ovaj?
Tanjez-
Frenki imao jednu dobru stvarku, Bruce Lee Rap, tamo neke godine, a ostalo truba, Buba i Jala.
Zaim I Fudo, vole crno mudo
FRENK THE TENK! REALNO NE KONTA RAJA REP - sve povrsno palamudjenje ubijena svaka traka od do liricki tehnicki, bekovi ma top .. ima nas koji cijenimo prava stvar, bas osvjezenje Hamidi
Dosadan lik
Za Frenkija se moze reci vec stara skola,kakve bube i jale
Ramiz Salkic i frenki su rodbina iz istog kraja vuku korjene provjereno žena od ramiza je prva rodjska frenkiju
Poserem vam se na tu muziku bez ikakvih emocija, neko mumljanje, nabrajanje, ku.cu to ne valja, nego se loze djeca do 15 godina pa kontate da ste face
Sve lošije. Bez ritma i poslovićne slizanosti sa omladinom. Fola gola ovo je agresivnije prema osnovcima, poruka nema. Gledao južni, vetar kao dječak. Stavi jake video i face. Nula.
Freki je za ove moderne repere Sir 👏👏
koziji