Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel i ova treba u kadi isto iz Tuzle
@Bracala. Od Kalesije... 10km prema moru
Javio mi Anto da je iz Mostara.
Edo Maajke ti de im napisi pjesmu. Ovo je sramota.
Muzika za djecu i degenerike. Kike budalike im direktna konkurencija.
klosarijada
jedan jedini tupac
Kome više snimaju ovi, zar ih neko sluša... Ko za.jeba.ni na ekranu, u liva vam karu😀
Čudno je da mentalitet čovjeka u Bosni je takav da pokušava na razne načine da dodje do novca ali samo ga rad ne zanima..Uzmu li ovi kakvu kintu od ovog "repa" ? Tupak je samo postao legenda jer je ubijen a ovi kontaju postat legenda sa tim što psuju u svakoj strofi ?? Strašno primitivno.
@Dopeman Jeste rad, umjetnost ali ako na silu želiš da zabaviš nekoga, najbolje svi da budu zabavljaći i dvorske lude i nek niko ne radi ništa osim toga, država bi propala, previše mi imamo zabavljaća...
@Dopeman Pošteno je to sve ali ja pričam o tome da mi imamo previše nekih konceptualnih umjetnika i kvaziintelektualaca a mora neko i da radi u ovoj državi..Malo si poentu svega toga fulio ali nisi loš lik tako da ti ne zamjeram :)
Nosi ove daj Halida.
Kakav je ovo Rap,niđe veze.Pogotovo ovi naši.Ništa bez crnaca i Old School Rap-a.
Spot je spao na gibanje zadnjica, bezidejno!
jedna od losijih pjesama frenkija i kontre..ocekivao sam vise od egzila..
na kojem jeziku ovo ''pjevaju''
najzayebaniji majmuni u dzungli...
Vidi se koliko su jadni kad se na klixu moraju reklamirat . 🙁