{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Frenkie, Kontra i Indigo predstavili spot za pjesmu "Tupakamaru" koja je omaž Tupacu

10.5.2018. u 10:38
1.124
52
Frenkie, Kontra i Indigo predstavili spot za pjesmu "Tupakamaru" koja je omaž Tupacu
1.124
 
FM Jam trojac je, nekoliko mjeseci nakon posljednjeg videospota kojeg su snimili za pjesmu "Motaj kablove", objavio videospot za pjesmu "Tupakamaru".
Frenkie, Kontra i Indigo ponovo su udružili snage s rediteljem Adnanom Huremovićem s kojim seu sarađivali na spotovima "Malkice" i "Viša srednja klasa".

Novi videospot sniman je u Tuzli i, kao i pjesma, predstavlja omaž legendarnom reperu Tupacu. Pored hip hop trija u spotu se pojavljuje Marija Ćurčić te plesačice iz udruženja Groove i Twerkout by Unja.

Ovo je, nakon regionalnog hita "Đe će ko", drugi videospot sa albuma "Egzil", a ekipa od izlaska albuma nije stala sa promocijama i koncertima."Imali smo dugu pauzu nakon 'Đe će ko' i drago nam je što publici možemo predstaviti novi videosnimak. Moramo pohvaliti našeg reditelja i zahvaliti se na savršenoj organizaciji i realizaciji videospota, jer smo zaista uživali na setu. 'Tupakamaru' je klupska pjesma, samim tim i videospot ide u tom smjeru. Gledaoci će u nekoliko kadrova prepoznati reference na legendarne fotografije Tupaca čime smo mu odali počast. Zahvaljujemo se i prelijepim djevojkama koje su plesnom koreografijom učinile da video izgleda još bolje", rekao je FM Jam trojac.

Frenkie, Kontra i Indigo "Egzil" predstavljaju zagrebačkoj publici u klubu Boogaloo u petak, 18. maja. Vikend poslije su u bihaćkom klubu Piramida, a 1. juna nastupaju u Munchenu u klubu MCM.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: