Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bojkot,peticija svi...bravo Finska
Zabran Izraelu ili sve zemlje trabaju bojkotovati nastup! Zlocinac nema sta da trazi na Eurosongu!
Nije počitički a isključili Rusiju. Zbog čega ako nije politički ? Da li je Rusija dužna novac EBU ? LICEMJERNO od EBU.
Inace Izrael nikad nije bio u Evropi.Izrael službeno Država Izrael, bliskoistočna je država.Znaci mi koji smo u Evropi ne mozemo u Evropu a ovi sa Bliskog istoka mogu.Sve je ovo masonsko sr.nj.e
Fuj!
Svaka Čast, Nakon podizanja optužnice za Genocid koju je pokrenula Južnoafrička republika i evo traženja zabrane za Izrael od strana Finaca , svijet poprima novu nadu. Svaka Čast za Južnoafričku Repuliku svaka čast Fincima i pozdrav za svakog razumnog čovjeka koji ima razuma za ono što čini Izrael u Plestini a to je GENOCID.
Pa Eurosong drze zidovi i njihova muzicka industrija
Dobro kaze;"situacija nije ista".Sad je gora 100 puta
Čuj javni servis poručio: Nije to isto: Ma šta bolan nije, 1000 puta je gore i monstruoznije...Fuj gadovi jedni fašistički. Kavi dupli standardni, zar vam nije sramota? Bravo Finska.
Naravno da nije isto...Izrael to radi sa odobrenjem licemjernog zapada
Situacija zaista nije ista. Bez obzira na svoju brutalnost, Rusi ne cine geocid kao sto to rade Izraelci.
Situacija nije ista kao sa Rusijom, još je gora!
Hajd se vi suncokreti jednom izjasnite, jeste li za ili protiv SAD-a. Malo jeste, malo niste, kako vam paše.
Idiote, najvaznije je gledati vlastiti interes. To svi rade.
Svi koji budu postupali pravedno, imat će našu podršku, bila to Rusija ili SAD.
Njima je do pjesme , 🤮🤮🤮
Bravo za Finsku
Ovo je glas razuma, nema tu nista spektakularno. Spektakularnost danasnjice je ostati slobodarskog duha i reci ono sto mislis, bez straha od sankcija, mosada i slicnih strahova.