Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sta je sa nama (Sarajevo), do kad ce nam dolaziti ovi sr boc etn ici iz Srbije i uzimati pare ovim budalama? Kad ce kod nas doci neka svijetska zvijezda?
Bice Nedzad Salkovic na Panonskom
http://www.youtube.com/watch?v=BLPQ34od--U
nama dolaze samo mrtvaci, ne sjećam se kad je neki party bio :(, da je sreće bio bi svaku noć neki nešto štone parti :D al haj idemo u zrće jer tamo svi se prće punit rvatima kasu.
Eto me!
dolazi i u BGD u septembru, cisto da napomenem :D
definitivno posjetiti, fbs najveci od svih vjerujte mi. uostalom te pare koje mozete ustediti za odlazak na party da neizadjete dva vikenda. pozitiva ljudi, samo pozitiva, ko nema ni to - j.b.g.a evo ovaj rece ima dara na panonskom :))
ja sam cuo da dara bubamara dolazi na kosevo. jedva cekam
nema vise dobrih boba koji ce k...dolazit
hajmo se ti i ja utalit i dovest ga odmah sutra ovdje hoš?
Opako :)