Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najjace kad grci i kiprani daju jedni drugima 12 svi zvizde, a skandinavci hladno 12 jedni drugima
Izmisljena fama o nekakvom skandi lobiju. Da je tako uvijek bi samo oni pobjedjivali. Vise je zemalja Balkana bilo koji su razmjenjivali glasove pa sto nisu pobjedjivali?
al zato srbi i hrvati zajedno dijele zadnja mjesta...xD
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
bolje bi bilo da se ovo i ukine,izopačilo se
ko gleda ovu lakrdiju, hrpa sarenih idiota bleče za jos sarenije idiote sto ih gledaju
Treba ukinuti eurosong
Samo promijeniti kriterije glasovanja .
Pa da se ukine ziri onda bi i pobjedjivali hadalji poput Finca, zato se i ne ukida. Treba i muzika neku vrijednost da ima, ne samo cirkus da se pravi.
Objektivno Finska i Francuska su bile bolje. Loreen je imala losiju kopiju svoje pjesme Euforia s kojom je 1 put pobijedila
Koji profil debila moraš biti da budeš FAN EUROSONGA??
CHA CHA CHA
Ko gubi ima pravo da se ljuti. Po publici i ziriju, Svedjanka najbolja.
Pa publici? Nije dobila 12 poena ni od jedne zemlje, finac je dobio 12 od 18 zemalja. Takodjer je drugi po broju dobivenih poena televotingom ikada, samo ukrajina prosle godine je dobila vise.
Zar Eurosong ima fanove?
Pa cemu se vi vise cudite i komentarisete ljudi drage.Jel moguce da ovo neko prati i ozbiljno shvata.Pa ovo je najnepravednije internacionalno takmicenje koje postoji.Ustedite sebi vremena i prosetajte.Ovaj kretenizam od takmicenja je provaljen godinama unazad
Ukinite glasove, zirije, pjesme. Samo neka jedan pjevac odpjeva 26 pjesema. Jezik pjesama se vadi iz sesira...
jest pa da onda pobijedjuje ko god je najpopularniji na tiktoku pa djecurlija pocne glasat za njega a ne najbolja pjesme i izvedba how yes no
pobIJEdio si sa gramatikom
@NewName2 pogrijesio sam u originalnom komentaru al u tvom pokusaju spustanja se fakat pise pobijedio probaj opet hahahahah
Koliko me samo eurosong ne interesuje, negdje u rangu sa izborima u Turskoj. Ali nazalost svaki dan po pet clanaka.
Ne svidja mi se opste ko je pobjedio ali eto kao finska je trebala pobjediti zbog gay populacije ili sta ?
Finac nije gej al je loren biseksualna. I to ove godine uopste nije bilo bitno.
Kaarija se nije izjasnio po pitanju svoje seksualnosti, naspram Loreen koja je otvoreno biseksualna. Pjesma je jednostavno bolja i dosadilo je vise da nonstop pobjedjuju reciklirane balade.
Treba da odlucuje gay zajednica koja je travestitima od 60 i kusur godina iz Hrvatske dala bruku glasova? Eno objavili su postove nekih iz te zajednice na indexu koji su hvalili ove likove.
@SuperhikPonovoNapada Ma hajde, nemoj mi reci da je ono neka umjetnost i poruka bila. Bilo je to igranje na pobjedu - dopadni se svima i reci da je Putin psihopata (znamo i slazemo se), razgoliti se i nakarminaj da se dopadnes gay zajednici koja ovo masovno prati i sta je jos poruka? Antiratna? NIsu prepoznali ocito to sve udrobljeno uz tralala refren. Eto ti me prosvjetli o napretku koji donose penzioneri koji su pokazali lice ljutnjom na ziri i skandaloznim izjavama na racun istog.