Zbog nebrige vlasti
0
Europop festival seli iz Zenice
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma svi ti takmicarski festivali su lopovska posla, zna se ko \"pobjedjuje\" itd. Prica se da se otvara GENTOO MUSIC CLUB u Zenici :)
neka se sele ko\' zenica neki grad!!!!!!
Kako zbog nebrige vlasti kad je Pantelija (Pane) poslanik SDA, uz to Dodikov pulen? S neta ... Pantelija Škrbić – tajkun, muljator, direktor firme “Intertours”, ostavio dubiozu kao Direktor Čelika od 600.000 KM ... \'Radijski festival\' ... \"gran pri\" za regionalnu zvijezdu i nagradu automobil \"škodu fabiu\" dobio je Željko Joksimović ... Pane na stranu, ali, zašto bih ja, kao poreski obveznik koji sve to finansira, kupovao automobile srbijanskim pjevačima?
Nemam ja nista protiv festivala kao festivala u Zenici. No dok u Sarajevu,Mostaru,Bihacu... gostuje kvalitet u Zenici je sund. Zato mi nije nimalo zao.Kontam ja da je to radijiski fest. i da je to no sto se vrt i sto je \"popularno\"i,ali brate ako je ovo jedino sto se desi Zenici da nije narodnjak ( a jeste),onda jebesh i ovo.
Pa nevejrovatno! Donekle se slažem s gentoo-om da se ne treba čuditi Ze-Do vlastima što ne podržavaju ovaj moderni manifest kulture i da se nastoji od Zenice napraviti krkanluk na Bilonom Polju uz sto više ilahija. Isto tako se ne slažem s gentoo-om da takvo nešto Zenici ne treba jer je ovo jedan od najstarijih festivala u BiH te sama činjenica da povezuje sve radio stanice u BiH (znači ljudi zajednički glasaju) daje mu na težini. Mislim da se ovakva manifestacija treba odražavati u ovakvom gradu i da treba podržati napore organizatora da nastavi s ovim radom. Dakle ako zeničani ne žele da im se otme i ono malo kvalitetne zabave, onda trebaju da vrište na kantonalne vlasti, a ne da apeliraju! :)
gentoo ovakav komentar je suvisan i netacan po mom misljenju
stvarno bi bila steta da se ovakav festival ukine u gradu zenici.treba apelovati na vlasti grada zenice da se izdvoje potrebne finansije za ovaj festival..
Nek idu brate.. Nek nam posalju Blunt-a , Tito&Tarantula, Iggy-a.. ja plakati za Merlinom, Aldinom Kuricem i Majom Tatic necu . A i ne kontam sta su drugo ocekivali od vlasti u Zenici .. sve sto nije ilahija ili narodnjak nikad i nije imalo podrsku vlasti..