Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Super bend! Jedva cekam njihov koncert u Splitu sljedeci petak!
Pjesme sam znala ovako iz medija, ali donedavno nisam gledala ovaj bend uživo! Oduševljena sam dobrom svirkom i jedva čekam da bude više koncerata po BiH... P.S. Gledala sam ih u Mostaru u Oxigenu... Svaka čast! Maja Galijasevic
Bila i na RockVillage koncertu, a onda zbog odlicne svirke bila i na Beer Fest koncertu u Beogradu sledeci dan i obje svirke me odusevile! Ovaj bend je veliko otkrice za mene i moju ekipu.
@tzo nisu! zagledaj se malo bolje, bend je drugacije obucen i bina je drugacija. a u prvi mah sam i ja mislila :) cestitke efc grupi, a seljadija tipa \"Srblje\" neka crkne...
Bravo ljudi! Samo rokajte. Za razliku od ovih ostalih sarajevskih bendova koji ne izlaza iz Avaza, a povazdan cuce u Delikatesnoj na Obali i ne sviraju, vi i Dubioza radite i svirate. Respekt!
preksinoc casm sanjao jednu Miu iz Splita, mislim da je volim.
zar ovo nisu iste slike od zadnjeg clanka?