Muzika
0

Emir & Frozen Camels svirali na Beograd Beer Festu

Sarajevo-x.com
Rock bend Emir & Frozen Camels je u sklopu svoje ljetne turneje održao odličan koncert na poznatom Beer Festu u Beogradu i našao se među rijetkim bendovima koji je svirao čak tri puta na jednom od najvećih muzičkih festivala u našem regionu.
I ove godine Beograd Beer Fest će biti zapamćen po velikoj posjećenosti i koncertima najboljih bendova iz regije, ali i inostranstva, kao što je škotski bend Simple Minds.

Samo dan ranije Emir & Frozen Camels su održali spektakularan nastup pred 10.000 ljudi na RockVillage festivalu u Vojvodini.

Na oba koncerta Emir & Frozen Camels svirali su hitove sa svoja tri albuma, a najveću reakciju srbijanske publike izazvala je njihova pjesma Nacrtaj mi ljubav, koju je publika otpjevala uglas sa bh. bendom.
Ljetna turneja Emira i "Smrznutih kamila" će se nastaviti u Hrvatskoj, koncertom u Splitu, gdje će EFC imati svoj samostalni koncert na splitskoj Rivi. Nakon Splita, slijede koncerti u Dubrovniku, Sisku, Zagrebu, itd. a u pregovoru su i koncerti u drugim gradovima u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini.