Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravi bend je samo onaj bend koji svira gdje stigne. Nakon Dubioze mislim da EFC najvise sviraju od svih bendova iz BiH i to puno govori. Ostali eno sjede u Izlogu na Obali, glume zvijezde, zale se i nemaju ni za kafu. Svaka cast kamille!
Nisam ni sumnjala da ce ova grupa uspjeti i van granica BiH. Gledala sam ih nekoliko puta uzivo i momci su fenomenalni. Sigurno nasa najbolja rock grupa!
Uuu upravo sam poslušao prvi put ovu Alhambru--- naježio sam se! Šteta što nemaju spot za ovo... a mora se stvarno odati priznanje da su ovu pjesmu posvetili Srebrenici i odsvirali u drugoj zemlji ovih dana kad se ta tragedija obilježava! Srce mi ko Bosna!
Večeras idemo moja raja i ja da ih gledamo u Hadžiće pred školom \"Šesti mart\" ...
KAD ĆETE U ZENICU? Ismar
\"Nakon svega ti jedini put si do neba, jedina zastava moja!!! \" Svaka čast EFC Navijači Sarajeva su uz vas...
Kamile samo naprijed. Jos jace i zesce
Nije lako kosovsku publiku oduševiti, ipak ljudi govore drugim jezikom... Kamile, kapa dole... Vi ste najbolji bh rock bend!!!
BRAVO! Volim ovaj bend i mislim da su najbolji naš bend uživo! Odlično sviraju i stvarno uživo naprave pravi show!
Emir & Frozen Cameljs
\"...te najavio nastavak ljetne turneje, u kojoj slijede koncerti u Hadžićima, Goraždu, Tuzli, Dubrovniku, Drvaru, Sisku, Novom Pazaru...\". Kada gostuju u Londonu? Rado bi ih poslušao.
Ko svira svira.
Loša grupa, loše mjesto i loše odabrano vrijeme. Da i vijest ista takva...
Kosova republjik!!
đe su kokare ćivšanone?