Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sinan sakic fol---Zar se stvarno ovo slusa?
Pogledajte sam neki intervju sa ovim likom. Jedna arogantna seljacina!
Bože sačuvaj komentara, nije ni čudo što omladina bježi van iz BiH, pa i u Srbiji je bolje kada pročitam ove komentare koji ni jedan nije tačan, samo zlonamjerne laži, ali mu ovi ljubomorni ne mogu naškoditi, jer je momak uspio, naročito u Srbiji. Eto ti tvoja Emire Bosna.
Samo da napomenem da je Eldar Pilavdzic osnovao Lapsus Band i da je kao osoba mnogo odmjereniji (tj nije seljacina kao ovaj doticni) i u svakom slucaju bolji pjevac od Emira.
jeko ovaj
🤔🤔🤔🤔🤔Hm Hm
ljakse
Seljacina
Dokle više ove jeftine, jednolične i precijenjene muzike ?
@NigdjeNaSvijetu Uvesti porez na šund. Ipak, meni je gore sto se medijski prostor daje u medijima ovakvim "muzickim" stvaraocima.