Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je ovo?
..kurava kmeči, eto šta je.
Rastina skola hahahha sranjeee jako nisko pala
Pa dobro, Emina se izjasnila kao SRPKINJA - ISLAMSKE VJERE na popisu u Srbiji... Tako da Emina može na EKAVICI da peva, što da ne... Samo EMINA... jedna mala poruka iz Bosne! Ne prilazi nama Bošnjacima, ne želimo da se OŠUGAMO i usput, onaj, učini nam uslugu i nemoj nam više nikada doći. Hvala puno na razumjevanju!!!
imal' ko da bas pjeva ? bez autotune-a da pokaze vokalne sposobnosti ova u najmanju ruku reve k'o žedna kenja
Njen privatni život - njena stvar. Smeće pjesma, smeće ona. Sjetim se kako je ponizila Ilmu Karahmet u X faktoru, izbacila je i poslije ogovarala po medijima. Pravdala sebe, a ogovarala 13-godišnju djevojčicu!!! Mrš poganštino, mrš.
jbt gdje se ovo sluša da ne prilazim
Kao i sve trenutne “pjesme”.. nista specijalno..
Pola miliona pregleda za dan,a svi se gnusaju i niko ne slusa.Isto ko SDA,niko za njih ne glasa,a oni svake izbore pobjednici.
kupuju se druze pregledi svakodnevno nju ko slusa nek se objesi odmah😂😂😂
Ma generalno muzika nidje veze,ko da im isti lik svima radi produkciji i muzike i spotova, sve isti fazon...Al evo gledam sad (Maya Berović feat. Buba Corelli - Pravo vreme (Official Video) 55.710.070 pregleda).Zar mozes kupiti ovoliko pregleda, a i generalno kad prosetas gradom cujes ovu muziku iz nargilhana.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Joj sutra cu spucat jedno pače za ručak i lagano u nastavak noći
Joj sutra cu spucat jedno pače za ručak i lagano u nastavak noći
Sad piččku naplaćuje u eurima jer su bitcoini propali
Od kada je to Emina presla na ekavicu ? Sve se moze radi novca... dosla su vremena kada se lako prodaje i ono malo dostojanstva
ova mrsavica je samo za lezbijskih porno filmova