Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sa njom bi volio otici na pusto ostrvo...u najzrelijim godinama Emina zeljna ljubavi i paznje
Ovo je najveca sponzorusa na estradi. Zabavljala se sa samim milionerima. Sin od Miskovica je ovo trao i trao prije Mustafe, koji je takodjer milioner. Jednom rjecju DNO DNA od zene.
propala je ova ode njen muž izgleda za njemačku
emina ko vino, sto bolja to starija
Sta je sa ovim eminama svakoj lova udari u glavu a dzaba joj sve kad djete ostane bez oca i razvodi fuj sad bi trebala naci KAKVOG CRNCA FUJ GADURO OD PJEVACICE
Zinulo vam dupe za pare! Samo pare!
Vidim da su zatvoreni komentari na onaj placeni clanak da "Balkanska pop princeza Emina Jahović u petak će nastupiti u Coloseumu" Emina je jedino poznata u Turskoj i u nekoliko drzava ex-yu, po cemu je to ona Balkanska pop princeza? Jedino se mora priznati da je strasno zgodna ali glasovne mogucnosti slabe
sta ste svi napali na milionere ...kao ona je kurva zato sto joj je frajer milioner ...a nebi bila kurva da je tare neki mustafa sa buca potoka ...pa valjda i milioneri zasluzuju malo intime :)
Kurvestina
Među 3 TOP sponzoruše na Balkanu. Al uspjela, dobro izgleda, nako pjeva. Muf dobro prodala
Uzasna pjesma....a žena anoreksična.....tko je ta?!
propala ko žeton
Zamisli ovo ti majka
Zeno pojedi nesto. prelamas se. Sta citav zivot ganjas onu jednu bizu po tanjuru. Bice para, ne moras bas na hrani da stedis.
Ne znam da li joj zaboravljaju izbacivanje Ilme Karahmet? Ja ne! Za mene je otad ona samo teeeeeeška kuja!
Emina Jahović-Jaha Albanka iz Sjenice ćiji su se roditelji ljekari bili preselili u Novi Pazar da žive i rade.Eminin brat je bio jedan od najbolji košarkaša u Turskoj.
Emina Jahović-Jaha Albanka iz Sjenice ćiji su se roditelji ljekari bili preselili u Novi Pazar da žive i rade.Eminin brat je bio jedan od najbolji koraška ša u Turskoj.