Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ajme koji ste svi vi primitivčine. Tu se radi o drugim stvarima, a vi o pederima. Elton je odličan glazbenik i to ništa ne može zamijeniti, a vi ste obične balkanske primitivčine koje niste vrijedne niti metka u čelo.
Hm, dok se i on odlucio progovoriti na ovaj nacin, znaci da je situacija kriticna. Dobro rece ovaj - kuku svima nama. Oho nam se od Amera.Evo mala igra rijeci, ko zna engleski, "sama sam gazalo" tj. gazo: Americanisation+AZ= AmericaNAZIsation
jebote zar je ovaj jos ziv???
Jebo sam se s Dinom Merlinom. Dobar je bio, ali mala mu cuna, jedna je razvukoh. Prima momak u guzu, to je dobro bilo, al nema kondicije.
folira njemu je zao sto Bush ukida brakove za homoseksualce.
Znao sam de je peder, ali nisam znao da je peder-car. U svakom slucaju - ako niste znali - svaki fasizam bilo onaj birvaktilski njemacki, bilo tekuci izraelski, srpski, a sada kako se cini i americki uvijek pocinje na isti nacin: zaplasivanjem "vlastitog stada". Na zalost, ovo znanje o uzajamnoj povezanosti straha i buducih zlocina (fasizam) koje je prvi prokljuvio i primjenio Hitler (plaseci Nijemce zavjerama Jevrejskih bogatasa), iskoristila je i bivsa Udba na celu sa Slobom sireci uoci rata vijesti o ugrozenosti Srba (raznorazna silovanja, ubistva itd - sjecate se svi su pricali kako su ugrozeni, a da nisu ni znali zasto) zapravo duhovno ih pripremajuci za vrsenje upravo tih i takvih zlocina. Kojim putem ce ici US ovisi i od njihovih umjetnika. Za sada se svijetu ne pise dobro.
Clinton RULEZ
“kako se može pročitati na Internetu” e odlična referenca…
jebe se njemu za tebe
jebo pedera