Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako samo ima maloumnih komentara i zavidnosti. Covjek se bavi muzikom i voli to sto radi. U zivotu mu se desila nesreca, i to ga prati danima mjesecima i godinama i svoje osjecaje izkazuje kroz muziku jer voli svoju zenu. Vi ako nemate osobe koja vas toliko voli i niste tolko srecnici, vec ste smrdl.jivi izobliceni pacenici to je vas problem. Zasto ne bi u tekstovima spominjao svoju zenu? zato sto je insan sto ima dusu i sto voli? To vam smeta? Fuj! Svaka pjesma je odraz necije zivotne price , svaka pjesma sa stilom , ukusom i oblikom,,je odpjevana o zivotu. Imaju pjesme o laznoj garnituri noktiju, cicama. i guz.icama itd...i to ocigledno godi vise od 85% bosanskoj seljackoj publici, gdje ona Bosna gdje ono Sarajevo i stara raja nestali, gdje nesato gradjanski duh Sarajeva? Naselili papci na beton, da sole mu.da gradjanima i umjetnicima. Sreca pa nemate mozga i coravi, i slijepi i gluhi se jer vas je Bog osakatio i nije vam dao dusu, al hvala Bogu nisu svi invalidi ko vi.
Irnane, slazem se s tobom. Eldin je toliko iskoristio svoju bolesnu zenu, neka se zapita gdje ce mu dusa ?!!! Muzika mu je blijeda i isprana da ne moze biti gora !!!
Meni nije dobro kad vidim koliko ima zlih, sebicnih, ljubomornih, pokvarenijih od pokvarenog kiselog mlijeka ljudi...spremnih da diraju u tudji zivot. Eldin je jedna plemenita, jednostavna i skromna Bosanska dusa i da su svi Bogdo ovakvi...A vi puni mrznje i zlobe umrite u zlobi i svoje otrovne strijele ispaljujte u neke druge, u Eldina ne.
Eldine, kad ces svoju bolesnu zenu pustiti na miru ?? Bavi se muzkom i daj neka ti to bude u prvom planu !! Gdje god te ko spomene, asocijacija je na tvoju tuznu pricu, tvoju suprugu....odma tuga, odma uzdah i rijeci \'sta ce jadan\'.... Ti si muskarac, pusti tu pricu bavi se muzikom i pricaj o muzici. Mislim da nema smisla sva ta tvoja prica, a nekada imam osjecaj da si to namjerno uradio kako bi skrenuo paznju na sebe !!! Jezim se od te pomisli.
Da znas ko je ne bi takve gluposti pitao! Kako te nije sramota? Ako nemas pametnijeg komentara, onda suti. Kako si jadan covjece... Pfuuuj!
Ko je ovaj de-bil sto je bulu ozenio?