Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Blago nama, kad nam je Ekrem Jevric idol. 20 godina Srbija nam salje teror za usi i cijelo intelektualno bice u vidu takiozvanog folka. Zatrovala je sve sto se zatrovati moze, terorizirala sve bez razlike na starost i na intelekt A danas, Ekrem Jevric i .!00% kulturocid uspio.Pa bolan ministre nekulture, i sva politicka bando, hvatajte Ekrema i njemu slicne, ostavite se izmisljene Maoce i podmetnutog Bugojna. Zavrsen genocid. Zavrsen kulturocid. Sta je slijedece?
Ayaan Hirsi Ali - \"Nevjernica\", citat, strana 365. \"Bilo je vrlo zgodno za Poslanika to što mu je Alah susretljivo dao znak da uzme sebi ženu svojeg usvojenog sina Zayda. Takodje, dopustio je Poslaniku da oženi šestogodišnju kcer njegova prijatelja Abu Bakra te da konzumira taj brak kada je djevojcici, Aishi, bilo samo devet godina. Aishin opis prizora uistinu je patetican, igrala se na svojoj ljuljasci u vrtu kad ju je majka pozvala i stavila je u Poslanikovo pedeset i cetverogodišnje krilo.\"
Brisi misu postove, samo brisi. :-) Sa \"vazeljin\" mozes i ti postati nova krema Sarajeva.
hahahhahahahahhaha hihihihihihihihihi hohohohohohohoho Puci cu!!! aaaaaaaaaaaaa Ekreme kraljuuuuuu!!! hahahahahhahahahhahah hihihihihihiihi hohoohohohooh uuuuuuuuuuuuu ma sta kralju, sahu, care, legendooooooo
ne mogu-probao sam ali jednostavno,ne mogu... dr đorđević mi je rekao da nije za mene ovo pisanje po bosanskim portalima-da mi samo pogorša stanje- ali jače je od mene, makar mi posle dao nekoliko elektrošokova više,ja to moram,moraaaam, onda sam ceo dan miran,ne mažem se fekalijama po telu, trezan sam i ne bijem gospavu skoro nikako...
kako je bilo na koncertu?????????
vidi vidi sarajlijica, poslije koride sad im Ekrem dolazi hahahahaa
super
http://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=100001374075926&v=wall
Zvijezda Balkana
legendo svaka cas za tvoj cd.. jedini si taj koji mi je vratio osmeh :)
TO JAROOOOOOOOOOOOOOOOOOO
proradili kompleksi u balkanaca pa se stide svoga ekrema idite,bre,slušajte srbijanske plastičarke, šta vi znate šta je generalić i naivna umjetnost!!!
LICIS NA AL PICINO...
ziv biooooooooooo