Zvijezda Amerike i Kanade
0

VIDEO / Ekrem Jevrić pjeva u "Ježu", bh. muzičari traže VIP karte

Sarajevo-x.com
Ekrem Jevrić (Foto: Savo Prelević)
Ekrem Jevrić (Foto: Savo Prelević)
Ekrem Jevrić, zvijezda Amerike i Kanade, čovjek čiji je videospot za pjesmu "Kuća, pos'o" na YouTubeu pogledalo skoro četiri miliona ljudi, u petak, 16. jula, pjevat će u sarajevskom klubu "Jež", kao gost Seje Boyja.

Prema riječima Enesa Islamagića, direktora kluba, on će nastupiti kao gost Seje Boyja i menadžment popularnog sarajevskog okupljališta nema ništa sa njegovim dolaskom i organizacijom nastupa.

On je istakao da se očekuje odlična atmosfera, mnoga mjesta su već rezervisana i sve je spremno sa nastup čovjeka koji je privukao nevjerovatnu pažnju javnosti svojim hitom inspirisanim američkim stilom života.

"Neki naši muzičari, između ostalih i Hanka Paldum, tražili su VIP-ulaznice za njegov nastup. Valjda svi žele neku saradnju sa Ekremom", rekao je Islamagić za naš portal.

Podsjećamo da je Jevrić prije nekoliko dana doputovao u Crnu Goru, gdje ga je dočekao veliki broj fanova i novinara. Ekrem se na aerodromu u Podgorici pojavio u svom stilu, a novinarima se požalio da još uvijek ne zarađuje od pjevanja.

Gostujući na lokalnoj crnogorskoj televiziji, Jevrić je zapjevao i na engleskom jeziku, na oduševljenje brojnim fanova, koji su snimak pogledali na YouTubeu.