Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bojim se da je, na zalost, ipak nedostatak interesovanja razlog. Volio bih da grijesim, ali... Jednostavno, svega u ovom gradu!
Svjedoci smo visedecenijskog, sistemskog unistavanja Kulture i kulturnih desavanja kao takvih, a velicanja klasignog sunda (smeca) koje nam se namece kroz sve oblike medija, a dolaskom Fahrete Jahic koja je svojim likom i djelom donijela svu kulturnu nesrecu na prostorima ex yu
SVE JE SUPER ,I FESTIVAL I PROVOD ,ali zasto niste ocistili dio kvarta u Sarajevu i tamo napravili fest,a ovako ce te zaprljati i ono malo ljepota koje su nam ostale.Bit ce onih nesavjesnih gradana koji nece mariti za prirodom!!!
tamam da do tad negdje šator ''maznem'', grihota ne otic na drugi dan i eventualno treci Ramba radi :D