Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Procitajte na Instagramu detaljan opis Nizozemske delegacije na profilu AVROTROS o tome sta se desilo. Kako su ga cionisti bukvalno proganjali u backstageu. Sramota sta se radi da se udovolji onom geno.cidnom chifutskom okotu.
Namjestaljka da Izrael pobijedi.
Norveske novine Dagbladet su nazvali ovaj Eurosong “shitshow” i povuci ce se veceras sa istog.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Izraelska firma je glavni sponzor festivala on tu osobu nije dotakao samo je napravio preteći pokret. Cionisti se u sve petljaju
Ti si pobjedio! Moralni pobjednik koji ce zauvjek ostati zapamcen! Svaka cast
Koji prokleti bijednici... Voljela bih da Boga ima, ali nikad nisam bila sigurnija da ga nema....
Koji prokleti bijednici... Voljela bih da Boga ima, ali nikad nisam bila sigurnija da ga nema....
Kas pokradu baby lasagnu u Splitu u Zagrebu ogorčenje domaćih Hrvata, a u kamenjaru Usrashe Hinjski Mostar i Cigojneri sa Ciganskog Brda na Lištici e slaviti pobjedu i čestitati svom Gospodaru Kabiriju.
Kad čitate klix, cnn, n1 ili saopštenja EBU-a, jasno vam je što se digla kuka i motika da se ugasi TikTok. Eto toliko, ko nije shvatio neće nikad ni shvatiti.
Joost Klein, nizozemski predstavnik na Europskom natjecanju za pjesmu, izrazito je antiizraelski nastrojen, ali jos vise voli rusku agresorsku državu. Objavio je pjesmu 3 nedjelje nakon potpune invazije na Ukrajinu s tekstom: "Ja sam Joost Klein." Volim Rusiju, želim Ruskinju, želim ruske bebe." Nekoliko nedjelja kasnije, nakon masakra u Buchi, otputovao je u Sankt Peterburg kako bi nastupio pred ruskom publikom i hvalio agresiju na Ukrajinu.
cisto da budes upucen stasaU…svi smo antiizraelski nastrojeni…samo ih fasiste kao ti podrzavaju
Lažu
Nigdje veze eurosong, em je ovo svijwt nenormalnih postao , em je i eurosong isto takav postao
Izbacen je samo zbog cionistickog sran.ja koje danas provode u svijetu a svijetina jos uvijek suti
Kad očepi u americi.. početak kraja nazzi chiphutima
A gospođa iz produkcije zapravo radi za židovske kompanije i ona je zapravo umrla od straha jer je on galamio na organizatore jer su mu namjerno spustili za pola tona matricu i nije moga da se pokaže u najboljem svijetlu!!! Ona je tražila fizičku zaštitu jer se boji za svoj život!!! Koja židovska propaganda!!!
Ako se poslije i nakon incidenta u Maksimiru raspala YU, onda je ovo znak raspada EU. Nikava šteta, EU je najbesmislenija zajednica u istoriji čovječanstva.
Nije za njih, uzmu te u EU i prisvoje sve tvoje resurse, kontrolisu zakon, pravosuđe i rade šta hoce, a narod glup
Sta rece i osta ziv?!
Ako se poslije nakon incidenta u Maksimiru raspala YU, onda je ovo znak raspada EU. Nije neka šteta, EU je najbesmislenija zajednica u istoriji čovječanstva.
Kad sljedeće godine ovo nazovimo takmičenje bude u Izraelu da vidimo ko će xve ućestvovati. Sad mnoge zemlje deklarativno su protiv rata vrijeme će pokazati sve ko je ko.
lazu kao psi,sve sam pratio u stopu,sve nizozemske obavijesti sa lica mjesta,svaki detalj… Kad su skontali da slijepo podrzavati zidove nije vise tako popularno,dapace,javnost se potpuno okrenula protiv zidova,skontali su izaci u javnost sa ovim jadnim priopcenjem u koje nitko vise nije spreman povjerovati.Joost se opravdano usprotivio uobicajenoj matrici,a uz to bio i osobno uvrjedjen od istih.Bravo Joost,mrtvi roditelji su crvena linija i to si im jasno pokazao.