Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja imam neki osjećaj da Saša čeka da se ja prijavim, pa da onda, konačno, ugasi projekat.
Saša neće prestati dok svi ne budu Zvezde Granda.
Gledajuci ostale kandidate,ona se definitivno izdvaja od svih i najveci je kandidat za pobjedu ove sezone-ako cemo iskreno
Imate gresku sa 14 godina je pobjedila u NNKlinci
Balkan ostade zarobljen nekakvim folkom/popom a ova djevojka ima ogranicene pjevacke mogucnosti ..ali za Balkan je cini se to i dovoljno.
vristi.
Bravo Dzejla.Svaka cast.Najbolja si.
Džejla, Lejla i Šejla...pravo maštovito
Jos malo pa ce jedno 70% mladih iz BiH proci kroz ZG, kao da nema drugih zanimanja nego biti pjevac :) Nevezano za Dzejlu, ona je jako lijepa i talentovana djevojka.
ZMBT na aparatima
Kakav ZMBT to je samo priprema prije ZG. Džejla je sama to rekla da je jedino ozbiljno takmičenje u regionu ZG jer se sve gleda i nema uvlačenja nikome.I Džejlu koja je fenomen regiona je popila kritiku sinoć. Zato se raja iz BiH prijavljuje da se takmiče sa najboljima i kod najebenijeg žirija...
mala ima super talentovan glas
@esubhanala svako dobro djejla
Bravo Dzejla, svaka cast djevojka za primjer.
Ako Dzejla ne pobjedi ove godine prestajem gledat ZG
Da li je realno da je wow vijest to kako je neka, jos jedna u nizu, djevojka pjevala na grandu i ko ju je bodrio iz backstage-a. Dotakli smo dno, zvanicno.
@Snowgirl umjesto da napishesh svaka cast ili nesto slicno, ti nadjes razlog da hejtas bez ikakve potrebe, djevojka za primjer za razliku od tebe...
@Snowgirl nije tacno. tisi dotako dno, ustvari nadnu si odkako sise rodijo. cura peva ko slavuj treba joj podrsku dat. treba bit ponosna zaednica koja ovake pjevace ima. talenat je talenat i treba to slavit.
Zao mi je sto ce ovakav talenat da zarobi Sasa Popovic sa njegovim ugovorom i da pjeva kako on svira...
Pobjednica ~