Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dino Dvornik je bio muzički genije. Jedina dobra stvar u ovome je što DK nije uspjela "utrpati" harmoniku i preko dininog glasa i pjesme.,..hvala Bogu... Oni su inače, u svom fahu, odlični i definitivno ih poštujem zbog svega što su napravili ali Dino nikada nije furao komercijalu, dok su oni otišli sa "machine that kills our soul" u "machine that mekes us money"...= harmonika
Vrhunski!!!
Dino= legenda
Dubiozi svaka cast na svemu sto rade, jedini nas poslijeratni bend koji je napravio svjetski uspjeh i odskace svih deset kopalja.
Žao mi Dine...
Ni slicno Dini toliko!
...fino....da se slušati...dobar tekst.....samo što su spot, i muzika, urađeni na fazon SKRILLEX-a.........10-ka....😊
Odlično!
Ljudi mojiii jedan je SPLIT
Haris Custovic ima znanje ali ne i karakter.
Diši !!! Ne diši !!! Dobro je !!!
Kakav je to bend bio dok su pjevali na engleskom jeziku.
Svaka čast mnogi će se naći u priči..
Šteta što nije solo pjesma Dine Dvornika. Dubioza pokvarila sve.