Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"To je pokazatelj da je danas glupost najpopularnija i što si više blizu gluposti, više si popularan u društvu." OVO MI NIJE BAŠ, HMMMM..... KO JE REKAO OVO OD NJIH BOGA VAM?
Dragi moji komentatori "negativci", nabijem vas na ku*ac!!!! (*=r)
situacija je apsurdna,a vas boli k...,uzmate repa,a vamo šatro lopovi,političari,borite se za prava boraca,invalida ovo ono e baš ste dubiozno apsurdni kolektiv A ovaj,mršavi,se ne skida sa dande,he he
Jok, eto dzabe ce pjevat i javno govoriti protiv vlade. Haj ti nesto radi po cijeli dan i na kraju da ne budes placena, pa da te vidimo. ;)
nek onda ne palamude šuplju,već nek pogode u srž problema,nek pjevaju,ako imaju muda i interesa o rs-u genocidnoj tvorevini,dodiku,srpskoj autonomaškoj,fašističkoj politici A Brano?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)