Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Momci su legendarni! Njihova muzika ima vrijednost, iako to neki osporavaju.. jako dobri tekstovi, muzika.. a ovim potezom su ucinili samo to da ih ljudi jos vise zavole. SVAKA CAST!
svaka cast
Sve za 5 Dubioza,al razocaraste me za Tuzlanksu motorijadu,brate mili pa niste Zdravko Colic nolke pare da trazite...
Ne slušam ovu vrstu muzike ali je njihov potez za svaku pohvalu. Svaka čast i želim lijep provod ekipi koja bude išla da ih sluša.
Ja slusam staru gardu, Balasevica, Colica, Dragojevica, Dinu Merlina, Crvenu jabuku..Cajke, kic i sund ne dolaze u obzir, a ni ovo sto Dubioza pjeva mi ne odgovara.
i Merlin je dobar, on je chak poklonio cijelu pjesmu unesrechenim od poplava
A ovi ko biva nešto sviraju ?
jel moguće da će oni nekome dati pare,daj bože na hajr,ovo im je sdp sredio
Bravo momci! Najvažnije od svega je voljeti ljude!
B B B Bog, Bosna, BUBIOZA
Šupci, drogeraši.. što bi rekla omladina i poltroni fašističkih ideologija i stranaka. :)