Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo prvih 6000 pregleda su garant članovi porodice ovog Indijca😀.
ebt drogerase nazivaju sto vutru zapale a kad turbofolkeri udisu bijelo.... nista...
Održali 4 koncerta u 5 gradova?
oni to mogu kad swe dobro napuše
To kraljevi treba vas staviti na BIH zastavu Svirajte nam dugo..
Najdvolicniji bend, odraz našeg društva. Borili su se protiv državnog poretka i ove naše bijede samo da bi se okoristili. Kada su vidjeli da vise ne ide isparili su, i iskoristili "slavu" u ovim drugim zemljama Balkana, počevši od Srbije i ovih rustikalnih istocnih zemalja. Nema veze, ali mogli su bar ime promijenit. Dizali bunt protiv vlasti da bi kasnije isparili, potpaljivali jadni narod, scenarij koji je kod nas mnogo puta ponovljen.
booosnjoocko posla
@Sismundo ne rise, momci su prva liga. Pricas gluposti u vidu potpirivanja naroda....Ovaj narod ne moze kanister benzina upaliti.....kad bih nas sve jednog po jednog maljem u glavu rokali, mi bih se kretali u koloni.....jedan po jedan. Jedini pravi bend iz BiH u ovom trenutku......
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
sve ok, dok ovi majmuni u pozadini nisu počeli "pjevati".