Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HP..Sarajevo , sutra Zenica.. Ako fino prođe ovaj diplomski , zašećerit na oba! :D
Papak je nesto blazi oblik paksua koji je najcesce dolazio iz prigradskih naselja, sela i iz nizih drustvenih i socijalnih struktura. Njihov najveci zajeb je to sto se nikada nisu mogli prilagoditi zakonima carsije, mada su cijeli zivot tezili tome. Papak voli selo, miris sijena i balege, Lepu Brenu i Cecu. Zatvore oci u transu kada cuju \"Bum Cile bum...\", nerijetko izazivaju i isprovociraju frku kada pocugaju, razbijaju case po kaficima a \"poslastica\" im je dokazivanje muskosti, dok razbijaju prazne pivske flase sami sebi od glavu?! Kad prica, papak pretjerano galami i mlatara rukama, obozava cvijetne ili geometrijske dezene na kosuljama, a u unutrasnjem džepu sakoića obavezno se nadje cakijica u slucaju \"Ne daj Boze, nek se nadje...\"
dakle, ako imate isti muzicki ukus kao organizator, popazice vas jefitinijom kartom... puno je 15 Km za pojedinacne... Mogli su staviti da je 20 KM bilo koje dvije karte... pa ko hoce pivo da slusa da 20 KM i mirna Bosna... Mislim da cu ici, ali teska srca, samo jer ih volim cuti pa makar sedmicu nigdje ne otisla :D btw u Mostaru je svirka bila.... UH a SFF htjedoh ic slusat kultur shock - al 40 za dvije osobe... mlogo puno
Ovo necu propustit samo zbog Dubiozeee :)
jel dubioza 30. Ili prvog??
Kad sam za Sff koncerte davao 20, ovo je džaba. Od ova dva ne zna se ko su bolji, Dubiozin koncert prosle godine, najbolji na koji sam ikad bio.
ih sto mi zaradismo paraaaa, jbo tita i socijalizam.
TI NISI PAPAK, TI SI GLUP
nismo mi svi iz sela koji vole miris balege i sjena alkoholicari i cakijasi, ima nas i kulturnih obrazovanih za tovjo inf..
Iskreno, meni je previše dati 15 KM za pojedinačnu svirku...
Konačno nešto normalno u našem gradu!Svaka čast organizatoru
Da možda stave džaba! Iaonako je većina naučila samo džabarlame da ide na koncerte ili na tzv popularne \"passove\" :). 20KM je sasvim pristojna cijena za ova dva koncerta.
Da nije malo skupo?
@nekoneko U naslovu i to je to :)
ne kontam, gdje su Letu Štuke?????