Komentari (190)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je isto ko da Paulu McCartneyu odgovori Sejo Bestija.
*Eso. Izvinjavam se zvijezdi.
@gerilac Ma daj a ko je to Dua Lipa odjednom eto... Wow... Da vidimo sljedeci album, moze biti totalni krah. Al poredjenje ti je blesavo i nenormalno.
Sta joj znaci ovo da je vodja Kosova u Hagu? Jel to znaci da Srbije nebi trebalo da bude nikako na mapi?
Permutacija. Valjda treba srbija je Kosovo a ne obratno??
E cuj ona kobila joj odgovorila. Pa stvarno karleuša misli ako ima kokaru ko diferencijal od dvojke da je nekome zanimljiva
Neka ba Jelena, Dua Lipa je svjetska zvijezda a ti samo Sbrijabska.. Zna Dua šta će bolje od tebe
https://www.tportal.hr/showtime/clanak/dua-lipa-otvoreno-o-obitelji-zbog-istine-o-kosovu-moj-djed-istaknuti-povjesnicar-ostao-je-bez-posla-i-karijere-foto-20180419 Bravo Dua Lipa!
Kad je ovo izjavila Dua Lipa šta će tek da izjavi Ena Lipa...
Ja, koja veze nemam s estradom, ne bih reagovala niti bih ubrajala ni u sto nesto sto je napisano od turbo folk pjevacice, a kamo li svjetski poznata osoba.
Karleusa odgoovorila Lipi 🤔😳, sad je Lipa dobila na tezini👍, bice poznata jos vise....a ludila loko-loko-regionalno usko usko Pomoravskog
Trebala joj je dua rec HU IZ JU
A šta se i ova Kosova svezala kao pjanac plota. Bili emigrirala tamo?
kako je jadna ova karleusa
Srbistan na aparaturi
Ja ne znam zašto bih ja kao Bošnjak podržavao Albance na Kosovu. Iskreno boli me uho i za njih i za Srbiju. Neka urede odnose između sebe kako god hoće i neka nas ne miješaju. I jednim i drugima želim sve najbolje. U ovom slučaju javile se dvije uspjepne žene Željka (Dua) i Jelena. I iskazale svoje mišljenje s kojim se mogu i ne moram slagati. Čemu navijanje.
I Karleusa svakoj šerpi poklopac.
A ovi Albanci su mi se zgadili kad su popalili i opljačkali stare pravoslavne manastire. Bagra. Dobro, nisu naravno svi ali oni koji su to radili i naročito oni koji su to trebali spriječiti i kazniti počinioce su banda najobičnija.
Baš je lijepa ova Lipa. A jeli joj ovo pravo ime ili je nešto poput 50 Cents - 2 lipe?