Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasluga je sevdalinke da su nekad, u muzickim krugovima zemalja u okruzenju Bosne, govorili (doslovice) i ovo: "Kad ides kroz Bosnu, naj ti je bolje da ne pjevas." :)
“A ako bi se, putniče namjerniče, zatekao u Srbiji, da se ni za živu glavu nisi usudio da lažeš!”
Klixovim pizzzdama....kvazi i nepismenim novinarima zelim da i dalje budu gdje jesu i sta jesu...obicna piskarala bez imalo intelekta, kojima je netko spermom usadio zelju za senzacionalizmom i jeftinim populizmom. Puno srece u daljem radu..i da nikako i nikada ne skrenete s puta. Gofna obicna smrdljiva!
tom jones na bosanski nachin..
mene tom jones.. tom waits. :p
Hoćel i za ove spremit tabute ko za komšu?
svaka vam čast brato i puno srece u daljnom radu, ali je jedan rahmetli izo lampa i pokojni neđa! takvi smo kakvi smo. kada odu ljudi iz grada ili na onaj svijet, onda se pocnu cijeniti...
Udruga ljubitelja gange i gusala iz Mostara na aparatima. U Međugorju mise se drže za njiha.
Koliko moraš bit "pametan" da u ovakav člank utrpaš misu u Međugorju?
Kolko moraš bit pametan da vjeruješ u gospu međugorsku ahaha njima je i šejtan leđa okrenuo
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
To care, samo muzikalno, samo državotvorno.