Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stulica za kralja Nizozemske!
gospodine Mladenovicu posto zelite kao i velika vecina da zaradite na imenu i djelu dzonija stulica pa makar i pomenom,molim da ako ste covjek sav prihod od prodaje albuma ili barem pola uplatite na racun Branimira Stulica ako imate imalo dostojanstva jer znate da bez pomena Dzonija ni feninga nebiste zaradili! u suprotnom ste samo jos jedan u nizu parazita! dzoni takve i mnoge slicne prezire to dobro znas!
Stulica nerma 25 godina. Nekontam toliko pompe oko njega. Imaju pjesme njegove tj grupe Azra pa neka slusa ko zeli da slusa.
Čovjek nije imao lošu namjeru, a ni pjesmice nisu loše. Nisu kao Džonijeve.. ali ne mogu ni biti, Džoni je neponovljiv, naježim se svaki put kad čujem njegoa remek djela, kao što se iznerviram kad vidim, a kamoli kad čujem frenkije, dubioze, zostere i slične pokušaje bavljenja muzikom.
nije dzaba stari ona Dzoni je bog....neprevazidjen,nenadmasan i neponovljiv...
sta ce biti odusevljen, majke ti mile??? jadni johnny, ko sve jos nece pokusati domoci se mrvicka slave i nesto love preko njegvih ledja... de, bola pustite vise covjeka da zivi. svojim stavom i nacinom zivota je rekao sve sto misli o ovome sranju ovdje, popustite ga vise sa tim vrati se. eto, on bi se vratio, samo ceka neku budalu da mu to u pjesmi ispjeva, pa ga eto odmah nazad... pobogu, koji nedostatak kreativnosti kada se kao znas samo kao mahovina nakaciti na drugog i zivjeti parazitski... bljak.
hahahaha nastoji Johnnya otrgnut od zaborava, koja glupost...
Ti si paćenik moj dobri Dragane Mladenoviću... 50 pjesama si napisao o Johnnyu, dobro nisi dobio zabranu prilaska na manje od 200 metara...