Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za jalu I bubu ovo je umjetnost.
Čuj biografski film, ne kontam šta ovi reperi tripuju da su? Onaj Frenkie platio da napišu knjigu o njegovom životu, ovaj snima film. Šta ste to vi sa svojih 30 i nešto uradili? Recitujete demagoške "vlast je loša" ublehe klošarima u trenerkama i uzgajate maline, a ponašate se kao da ste bezvremenski stubovi kulture sa pola vijeka rada. Deluzije koje vi hip hop recitatori gajite o sebi su za psihijatra.
@Realismo Eto nek si ti napravio nesto veliko u zivotu. Gdje radis? Sta si stekao u zivotu?
gooUser1587382805, Zo jesi se to maksuz registrovao da me pitaš gdje radim? Idi čovječe zaljevaj maline, pošteniji ti je to posao od ovog brukanja i egotripa sa filmom.
klepio muziku od Tram 11
Moram ici naprijed hej, ici naprijed hej ici naprijed hej!
E cuj poznati bh reper..
mene stid...
Druze nemoj da se provaljujes, lijepo je što se baviš poljoprivredom, mislim da bi trebao da nastaviš tim pravcem, nemaš ti veze sa muzikom.
Trazi ga Dr. Dre da mu vrati drum loop koji mu je ukrao
@GZA LOL
Muzika sama sebi povrati u usta svaki put kad se nešto ovako nazove muzikom.
Dobra mu rima ko povrča puna njiva.
Dragi Dr Zo je super. Ali da je nas poznati reper, nemojte bas novinari zatezati. Nadareni bh reper ok, ali poznat...nemojte molim vas
Podjimooo mi hej bejbe gdje ne idu svi, hoce li reci mi reci da daa da, jao kad se sjetim obn talenta
E j**ga biografska priča, ok poštujem ga ali baš da je za filma priča....
Poznati reper ja prvi put za njega cuo kad je bio na obn takmicenju prije 15 godina i onda nakon toga se cojek poceo baviti poljoprivredom eto koliko je uspjesan.